Gezelschapsspellenclub De Pionne

‘De Pionne’ is een Oostendse bord- en gezelschapsspellenclub.

We komen elke dinsdag samen in OC De Blomme in de Chrysantenlaan 30 in 8400 Oostende..

Elke eerste dinsdag houden we een thema-avond, de tweede en de derde dinsdag is een gewone spelletjesavond, op de vierde dinsdag worden legacy-spellen gespeeld en als er een vijfde dinsdag is in de maand, dan komen spellen die meerdere uren duren op de tafel. Er is altijd voor elk wat wils. De toegang is gratis, je sluit aan bij een spel dat klaarstaat of je brengt zelf een spel mee dat je graag (nog) eens wilt spelen. Je vindt altijd wel iemand die met of tegen jou wil spelen.

Wat 'De Pionne' ook doet? We komen bij jou op bezoek: jij zorgt voor een locatie en een publiek, wij zorgen voor de spelletjes én de uitleg. Oudervereniging? Vriendenkring? Gezinsbond? Socio-culturele organisatie? Speelpleinwerking? Jeugdbeweging? Hobbyclub? Wijkvereniging? School? Evenement? We zetten iedereen aan het spelen!

Voor elk publiek vanaf 6 jaar werken we een programma op maat uit,waarin actuele gezelschapsspellen centraal staan. We komen naar jou toe, toveren 101 dozen op tafel, zetten je op weg, spelen met je mee. Het allerbelangrijkste is natuurlijk veel spe(e)lplezier! Zo begeleiden we iedereen die dat wil bij de eerste stappen in de wereld van het hedendaagse gezelschapsspel.

Onze actuele kalender vind je op onze website.

In samenwerking met enkele winkeliers wordt korting aangeboden bij de aankoop van gezelschapsspellen. 'De Pionne' neemt deel aan toernooien en bezoekt spellenbeurzen in binnen- en buitenland. Tijdens onze eigen activiteiten richten we ons op spelers vanaf 14 jaar.

Contact

Bart Neyrinck

Sartlaan 28 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059434376
info@pionne.be
Website
www.pionne.be

Adres

Sartlaan 28 , 8400 Oostende
Tel./GSM
0472685501
info@pionne.be

Voorzitter

Dries Calcoen

Spalaan 54 , 8400 Oostende

Secretaris

Jan Beyen

Eduard Hammanstraat 35 , 8400 Oostende

Lokaal

OC De Blomme

Chrysantenlaan 30 , 8400 Oostende
info@pionne.be