Fusion Academy Oostende

Fusion Academy Oostende
Dit is een UiTPAS activiteit.

Moving Bodies ~ Connecting People ~ Creating Smiles
Fusion Academy Oostende stelt een  kwaliteitsvolle begeleiding en plezier beleven tijdens sportbeoefening centraal. We bieden een totaalaanbod voor het hele gezin, vraag dus zeker naar onze activiteiten 'bewegen met het gezin'! Als eerste organisatie aan de kust met een officiële multimove-erkenning en Double Pass Star Quality Label bouwen we verder aan de 2de voetbalclub van 't stad. Eén van de 42 Belgische UEFA Playmakers clubs waar ook meisjes scoren. Je vindt hieronder alvast een kleine selectie van ons aanbod:
  • Bewegingsacademie voor kleuters van 3 tot 6 jaar 
  • Multimove voor kinderen van 5 tot 8 jaar 
  • UEFA Disney Playmakers voor meisjes van 4 tot 8 jaar
  • Futbalista festival voor meisjes van 6 tot 12 jaar
  • Girl power stages met red flame Tessa Wullaert
  • Veld- en zaalvoetbal
  • Fusion Funkampen in binnen- en buitenland

Contact

Katrien DeCloet

Locatie

Fusion clubhuis

Sportpak De Schorre - Voetbalpad 1 (terrein 8) , 8400 Oostende

Fusion Bewegingsacademie

Dr E. Moreauxlaan 1 , 8400 Oostende

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

De vereniging wil een brede motorische ontwikkeling bij jonge kinderen stimuleren en een beweeg-mentaliteit binnen het gezin promoten. Ze biedt daarom mogelijkheden die erop gericht zijn een gezonde, evenwichtige en actieve levenshouding te bevorderen en organiseert vormingen voor volwassenen. De vereniging heeft verder tot doel, buiten iedere religieuze, filosofische of politieke invloed, om de beoefening van sport te bevorderen en aan te moedigen. Centraal hierbij staat een individuele begeleiding van kinderen en het ontwikkelen van activiteiten die het welbevinden van de leden verhogen. De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven. Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen, neemt de vereniging initiatieven (individueel en in groep) of participeert ze in structuren die kennisdeling nastreven en een continue professionalisering van de eigen leden, de medewerkers en bestuurders faciliteren.
 
Om alle activiteiten te kunnen organiseren zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers:
  • Occasionele vrijwilligers bij evenementen (acteurs, begeleiders, spelleiders, bar&horeca, onderhoud, klank&licht, ...)
  • Structurele vrijwilligers (begeleiders, trainers, teamverantwoordelijken, onderhoudstaken, logistieke taken, administratieve taken, ...)
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.