Koninklijke Balletschool Rose d'Ivry
Dit is een UiTPAS activiteit.

Al bijna 75 jaar bieden wij danslessen voor jong én minder jong met een professionele individuele begeleiding in een warme en familiale sfeer.

Ons aanbod omvat:

  • Uitdagende en gevarieerde basisopleiding vanaf 4 jaar
  • (Neo)klassieke theaterdans
  • Hedendaagse theaterdans
  • Musical- & showdans
  • Tapdans
  • Diverse danscursussen voor dames met én zonder podiumambitie

Daarnaast verzorgen wij ook optredens op maat van de aanvrager.

Tijdens alle lessen wordt zowel aandacht besteed aan ritmische als aan motorische bevordering. Beide zijn noodzakelijk als basis voor de richtingen moderne dans en musical- & showdans en ook voor een gemakkelijker omgaan met de strakkere klassieke choreografische patronen. Deze aanpak zorgt ervoor dat leerlingen al van jongs af aan beter vat krijgen op de ontleding van de muziek. Daardoor kunnen dansers hun balletstukken ook beter onthouden. Daarnaast staan ook scène-opstellingen centraal, want alles staat vanaf het begin in functie van “theaterbeleving”. We streven er dan ook naar om alle leerlingen met gemak te laten stralen op het podium tijdens een of meerdere optredenmomenten.

De balletschool ziet het als haar belangrijkste opdracht om het aanwezige talent van haar leerlingen op te waarderen en naar buiten te brengen volgens de leuze "Dansen bij Rose d'Ivry, da's dansen op (jouw) maat!!"

Contact

Carla Rabau

Tel./GSM
0472 97 58 84 of 059 70 63 87 liefst na 09u
balletschool.rosedivry@skynet.be

Locatie

Koninklijke Balletschool Rose d'Ivry

Jules Peurquaetstraat 13 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.