Movement
Dit is een UiTPAS activiteit.

Movement is de omnisportclub van Oostende . Bij ons staat plezier voorop , competitie daar doen wij niet aan mee.

Bij Movement kun je met je volledige gezin sporten want wij bieden sporten aan voor kinderen maar ook voor volwassenen.

Kinderen kunnen leren zwemmen via de leerlijn Fred Brevet ,  ze kunnen ook werken aan hun techniek schoolslag. Daarnaast kunnen kinderen verschillende sporten ontdekken tijdens onze multimove en omnisportlessen. Hebben ze nood aan wat meer actie dan kunnen ze bij ons mountainbiken. 

Volwassenen kunnen dan weer crawl leren via onze lessenreeks start2crawl of met de vervolgreeks hun techniek onderhouden. Heb je de loopmicrobe te pakken dan kun je ook aansluiten bij Movement running team om in groep wat samen te lopen. Tijdens onze lessenreeks yoga kom je helemaal tot rust.

Tijdens de vakanties organiseren we ook sportkampen voor kleuters en kinderen van de lagere school.

Onze kwaliteit is dat al onze lessen gegeven worden door gediplomeerde lesgevers. Tijdens onze kampen staan alleen leerkrachten in voor de begeleiding van uw kinderen.

Movement wil iedereen in beweging brengen en daar hoor jij ook bij, dus neem zeker een kijkje op onze website of volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van ons aanbod. 

Contact

Nick Vanhaecke

Locatie

OLVO Mariakerke Rozenlaan

Rozenlaan 21 , 8400 Oostende

OLVO Mariakerke Lijsterbeslaan

Lijsterbeslaan 5 , 8400 Oostende

Zwembad Brigitte Becue

Northlaan 14 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.