Ostend Sailing

Ostend Sailing

Bij Ostend Sailing kan je Catamaranzeilen en een grote diversiteit aan Brandingsporten (golf- en windsurfen, kayak, zeilwagen rijden, zeeroeien, enz.) beoefenen op Oosteroever. 

Onze Ostend Sailing Academy biedt initiaties, cursussen, wedstrijdtraining en een verscheidenheid aan kampen (Catamaranzeilen, surfen, beach mix) aan voor jeugd, volwassenen en gezinnen, evenals G-sport activiteiten en specifieke formules voor bedrijven en groepen. Wij werken met gekwalificeerde begeleiders die zich op regelmatige basis bijscholen. 

Ostend Sailing organiseert trainingen en clinics voor beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers o.l.v. olympische zeilers en coaches met een uitgebreid internationaal palmares.  We organiseren nationale en internationale wedstrijden, en ondersteunen ook evenementen van onze naburige clubs.

Naast de reguliere sportbeoefening, bieden wij onze leden ook allerhande recreatieve nevenactiviteiten, dikwijls i.s.m. andere Oostendse verenigingen (Horizon Educatief, Natuurpunt, Marien Ecologisch Centrum, Proper Strand Lopers, KRNSO, RNSYC, WOS, etc.).  We streven dus niet alleen sportief succes na, maar willen in de eerste plaats een actieve familievereniging zijn waar gezelligheid en respect voor mens en natuur troef zijn.  Raadpleeg de activiteitenkalender op onze website !

Contact

Locatie

Ostend Sailing

Halvemaandijk , 8400 0ostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.