Ostend Sailing

Ostend Sailing

Bij Ostend Sailing kan je Catamaranzeilen en een grote diversiteit aan Brandingsporten (golf- en windsurfen, kayak, zeilwagen rijden, zeeroeien, enz.) beoefenen op Oosteroever. 

Onze Ostend Sailing Academy biedt initiaties, cursussen en een verscheidenheid aan kampen (Catamaranzeilen, surfen, beach mix) aan voor jeugd, volwassenen en gezinnen, evenals G-sport activiteiten en specifieke formules voor bedrijven en groepen. Wij werken met gekwalificeerde begeleiders die zich op regelmatige basis bijscholen. 

Ostend Sailing organiseert trainingen en clinics voor beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers o.l.v. olympische zeilers en coaches met een uitgebreid internationaal palmares.  We organiseren nationale en internationale wedstrijden, en ondersteunen ook evenementen van onze naburige clubs.

Naast de reguliere sportbeoefening, bieden wij onze leden ook allerhande recreatieve nevenactiviteiten, dikwijls i.s.m. andere Oostendse verenigingen (Horizon Educatief, Natuurpunt, Marien Ecologisch Centrum, Proper Strand Lopers, KRNSO, RNSYC, etc.).  We streven dus niet alleen sportief succes na, maar willen in de eerste plaats een actieve familievereniging zijn waar gezelligheid en respect voor mens en natuur troef zijn.  Raadpleeg de activiteitenkalender op onze website !

Sociale media

Contact

Lieve Tanghe

Schietbaanstraat , 8400 Oostende
Tel./GSM
0474 55 69 62
secretariaat@ostendsailing.be
Website
www.ostendsailing.be

Adres

Schietbaanstraat 22 , 8400 Oostende
Tel./GSM
0474 55 69 62
secretariaat@ostendsailing.be

Voorzitter

Benoit Simpelaere

Secretaris

Lokaal

Ostend Sailing

Halvemaandijk 4 , 8400 0ostende
secretariaat@ostendsailing.be