Push skateboard Academy (Coast Capital vzw)
Dit is een UiTPAS activiteit.

Push Skate Academy biedt sporttechnische omkadering en stimuleert kids om zich binnen skateboard disciplines te ontplooien. Alle kids zijn welkom om tips en tricks van onze 20 gecertificeerde monitoren te ontvangen in Oostende & Brugge. Iedere monitor heeft zijn eigen stijl en unieke kwaliteiten.
Basis tricks van rondrijden, draaien, pompen tot in de lucht springen, droppen, kick-flips, switch flips, je leert het allemaal. Niet enkel ideaal om het boardgevoel in andere boardsports (surfen, snowboarden, etc) te bestendigen, maar in het bijzonder om een eigen unieke skatestijl te ontwikkelen in de evolutie van de sport.
 
Bijna alle monitoren van Push hebben een opleiding gevolgd aan de VTS (Vlaamse Trainer School) en beschikken naast hun skateboard skills over de nodige didactische skills om de skateboardkunde op een toegankelijke manier over te brengen. Bovendien beschikt Push over een topsport segment om jonge riders met veel potentieel te ondersteunen op hun weg naar de top. Maandelijkse skateboard sessies op verplaatsing, pralaya yoga, sportpsychologie, etc. brengen nieuwe inzichten en verbreden het inzicht in de sport.
 
Skateboarden als vak op de middelbare school? Allemaal mogelijk bij Push Skateboard Academy. Samen met Schoolgroep Stroom en Athena Oostende ontwikkelden we binnen de sportschool Olympus de eduskate opleiding als onderdeel van het edusport programma. Daar kun je beroep doen op 4u advanced skateboard training binnen de schooluren. Uniek in BelgiĆ«. Meer info via push.skate.academy@gmail.com en lars.wallaeys@athenaoostende.be

Contact

Locatie

Indoor Skatepark De Veiling

Longchamplaan 29 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.