Vrije Zwemmers Oostende

Vrije Zwemmers Oostende
Dit is een UiTPAS activiteit.

Voor recreatieve zwemsport op topniveau op maat van het gezin.

De Vrije Zwemmers Oostende heeft als voornaamste doel het bevorderen van zwemmen als een gezonde en plezierige activiteit. De vereniging streeft ernaar een gemeenschap van zwemliefhebbers te creƫren en te ondersteunen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau.

Er zijn circa 250 leden, waarvan er 40 deelnemen aan jaarlijks ongeveer 25 zwemwedstrijden in binnen- en buitenland.

  1. Zwemlessen: De vereniging organiseert zwemlessen voor beginners en gevorderden, met gekwalificeerde instructeurs die deelnemers helpen hun zwemvaardigheden te verbeteren.
  2. Zwemwedstrijden: Om een competitief element toe te voegen, organiseert De Vrije Zwemmers Oostende regelmatig zwemwedstrijden voor leden die hun vaardigheden willen testen en deelnemen aan een gezonde competitie.
  3. Sociale evenementen: Naast sportieve activiteiten organiseert de vereniging ook sociale bijeenkomsten om een hechte gemeenschap van zwemliefhebbers te bevorderen.

Contact

Locatie

Zwembad Brigitte Becue

Northlaan 14 , 8400 Oostende

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Begeleiden van de zwemmers tijdens de zwemsport in al zijn facetten. Wij beschikken over een eigen zwemschool, recreatieve zwemmers maar ook een gedreven groep competitiezwemmers die deelnemen aan provinciale, nationale en internationale wedstrijden.

Wij trainen tijdens de week meestal van 17 tot 19u, op zondag van 9 tot 10.30. Deze vinden plaats in het Brigitte Becue bad.

Wie een hart heeft voor de zwemsport mag zich steeds melden om ons fantastisch team bij te staan.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.