Verhalentent

In de verhalentent kan je tussen 19 uur en middernacht luisteren naar heel wat Oostendse en internationale verhalen. 

Roland Desnerck brengt Oostendse spookverhalen en wondervertellingen. Doris Klausing en Giedo Vanhoecke vertellen vergeten verhalen uit het visserskwartier van weleer. Hosheng Ossi brengt poëzie uit zijn bundel ‘Ik ben geen zee, maar mijn hart is vol meeuwen’. Hij wordt begeleid op saz door Roni. Katia Van Cauwenberghe brengt fragmenten over Oostende op basis van een selectie van literaire brouwsels van de zeeheks. Edward Bodja Nganga getuigt over hoe hij in Oostende terecht kwam en Nancy Zwaenepoel sluit af met Gambiaanse volksverhalen en fabels.

  • 19.00-19.40: Roland Desnerck - Oostendse spookverhalen en wondervertellingen 
  • 19.50-20.30: Doris Klausing en Giedo Vanhoecke - “Bij ontij braakt de zee vergeten vissersverhalen uit” Vergeten verhalen uit  het Visserskwartier van weleer.
  • 20.40-21.20: Hosheng Ossi - Ik ben geen zee, maar mijn hart is vol meeuwen. Poëzie door Hosheng Ossi, Roni begeleidt op saz.
  • 21.30-22.10: Katia Van Cauwenberghe - Fragmenten over Oostende op basis van een selectie van literaire brouwsels van de zeeheks
  • 22.20-23.00: Edward Bodja Nganga - tocht naar Oostende
  • 23.10-23.50: Nancy Zwaenepoel - Gambiaanse volksverhalen en fabels #Stedenband Oostende-Banjul 
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.