Vernieuwd programma voor Sport aan Zee

Deze week ging het vernieuwde aanbod van de klassieker 'Sport aan Zee' van start. Hiermee zet de Stad haar zomerwerking op het strand, die met meer dan 2.500 deelnemers een groot succes was, binnenshuis verder.

Vanaf deze week pakt de Stad uit met een vernieuwd Sport aan Zee-aanbod voor iedereen vanaf 16 jaar. Van maandag tot zaterdag is er keuze uit 40 sportactiviteiten, van aikido tot Zumba, waarbij wordt samengewerkt met Oostendse sportclubs en sportaanbieders. Er zijn geen activiteiten tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

Deelnemen kan met een sportkaart die 20 euro kost en goed is voor 8 deelnames. Met de UiTPAS aan kansentarief kost de beurtenkaart 4 euro.

Het volledige programma vind je op www.oostende.be/sportaanzee.  

Sportstrand was schot in de roos!

Oostende heeft met het zomers sportaanbod op het strand meer dan 2.500 deelnemers ontvangen die genoten van de vele gratis groepslessen of sportactiviteiten voor kinderen.

Veel mensen vonden de weg naar het sportstrand. Het aanbod was dan ook zeer divers en geschikt voor alle leeftijden, waarbij het enthousiasme van de lesgevers en de unieke setting voor een extra dynamiek zorgde. Ruim de helft van de deelnemers is inwoner van Oostende. Tweedeverblijvers en toeristen zijn goed voor ongeveer 40%.

Gepubliceerd op woensdag 8 september 2021 0.00 u.