Vreemde Tafels: Beleef een bijzondere gastronomische avond!

Op zaterdag 30 november 2019 is er een nieuwe editie van ‘Vreemde Tafels’. Schrijf je in voor een culinair avontuur! Inschrijven kan nog tot 16 november.

Het concept van Vreemde Tafels is eenvoudig: enkele koks bereiden een wereldse maaltijd bij een gastfamilie die zijn keuken en eetruimte voor deze avond ter beschikking stelt. Per locatie worden enkele plaatsen opengesteld voor wie graag mee aan tafel willen schuiven. De tafelgenoten maken kennis met elkaar, beleven een gezellige en lekkere avond en dragen bovendien bij aan een goed doel. Vreemde tafels is een initiatief van de Stad Oostende en Oostende Mondiaal (Oostendse adviesraad voor internationale samenwerking) in het kader van de 11.11.11-campagne 2019 met als thema ‘Changemakers’. De opbrengsten van Vreemde tafels zijn ten voordele van 11.11.11.

Voor dit (h)eerlijk initiatief zoeken we koks en gasthuizen die plaats kunnen bieden aan minstens 6 extra gasten. Uiteraard smul je zelf ook mee! Geïnteresseerd? Laat het ons weten voor 9 november!
Beleef je het culinaire avontuur liever als gast, dan kan je je inschrijven voor 25 euro en zorgen wij voor de rest. Inschrijven kan tot 16 november. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Stel je woning ter beschikking, geef je op als kok of schrijf je in als gast via vreemdetafels@oostende.be of T 059 25 86 65

Wanneer: zaterdag 30 november 2019
Waar: diverse locaties in Oostende
Prijs: 25 euro/persoon OF 5 euro met Kansentarief UITpas

Gepubliceerd op dinsdag 5 november 2019 14.52 u.