Vrijwilligerswerk bij het Doorgroeihuis

Hoofdthemas

Het Doorgroeihuis Oostende zoekt geëngageerde vrijwilligers met een warm hart voor dak- en thuislozen.

We zoeken vrijwilligers voor zowel de ochtendshift (7.00 - 09:00 uur), avondshift (winter: 17.00 - 2100/zomer: 19.00 – 21.00 uur) of nachtshift (21.00-07.00 uur). (De nachtshift wordt vergoed aan 50 euro per gepresteerde nacht.)

Wat kan jij voor ons betekenen?

Je staat in voor een warm onthaal, een vriendelijk gesprek en de logistieke ondersteuning tijdens de openingsuren. Je verzorgt hartelijk de communicatie met collega-vrijwilligers, opbouwwerkers, cliënten en leveranciers. Je bent goedlachs, wat stressbestendig en een teamspeler. Je kan je begripvol en niet-veroordelend opstellen.

Korte contacten zoals het serveren van een warme maaltijd of het schenken van een tas koffie dragen bij tot het installeren van een lange-termijn-zorgrelatie. Jullie verwelkoming is één van de eerste stappen in het connecteren van een ontankerde doelgroep met sociale dienstverlening en draagt bij tot de verbetering van de levenskwaliteit van mensen in dakloosheid.

Voel jij je aangesproken door dit takenpakket? Je kan ons bereiken via mail: doorgroeihuis@oostende.be en via telefoon: 059/59.16.10.

Of vul het onderstaande invulformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met je voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in het Doorgroeihuis.

Word vrijwilliger bij het Doorgroeihuis

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.