Werkzaamheden Warmtenet in Fortuinstraat en Lijndraaiersstraat

Vanaf dinsdag 15 november 2022 wordt het Warmtenet in Oostende verder uitgebreid. De werkzaamheden situeren zich in de Fortuinstraat en de Lijndraaiersstraat.

Op 15 november 2022 starten warmtenetwerken in de Fortuinstraat en Lijndraaiersstraat. Deze werken worden in twee fasen uitgevoerd.
In Fase 1 wordt gewerkt in de Fortuinstraat vanaf de Vrijhavenstraat tot en met het kruispunt met de Lijndraaiersstraat, alsook in de Lijndraaiersstraat zelf (zie figuur). Het einde van fase 1 is voorzien op 23 december 2022.

Begin 2023 wordt fase 2 opgestart. De werfzone in Fase situeert zich in de Fortuinstraat tussen de Perronstraat en de Vrijhavenstraat.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt dit kruispunt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel nog langs.

Tijdens de werken wordt de werfzone voor alle verkeer afgesloten. Garages binnen de werfzone zijn tijdens de werken niet toegankelijk. De doorgang voor voetgangers blijft wél mogelijk. Fietsers dienen af te stappen of de omleiding te volgen. De omleiding wordt voorzien via de Zinnialaan, Mercatorlaan, Perronstraat, Ernest Feysplein en Graaf de Smet de Naeyerlaan.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Meer info en updates op www.warmtenetoostende.be/nieuws 

Gepubliceerd op woensdag 9 november 2022 0.00 u.