Waterscan van je kmo

Water is een kostbaar goed. Wat minder (lang) douchen, lekken opsporen, ... Maar ook kmo's kunnen zuiniger omgaan met water. Daarom wil Vlaanderen kmo’s helpen zo efficiënt mogelijk met water om te springen. Sinds begin dit jaar biedt VLAIO een gratis waterscan aan ondernemingen met een minimaal verbruik van 500 m³. Controleer dus even je verbruik en ontdek hoe jouw bedrijf kan profiteren van deze gratis waterscan.

VRAAG EEN GRATIS WATERSCAN AAN

Wat doet zo’n waterscan nu precies? 

Een waterscan visualiseert het waterverbruik van ondernemingen en reikt een brede waaier aan suggesties voor waterbesparende maatregelen aan. Denk aan waterbesparende toestellen voor sanitair of voor specifieke procestoepassingen, allerhande waterzuiveringstechnieken om proceswater te hergebruiken, hergebruiken van grijs water, aanwenden van alternatieve waterbronnen zoals het opvangen en inzetten van hemelwater, een verbeterde monitoring, enz.

Meer informatie op de website EMIS van de Vlaamse overheid

VRAAG EEN GRATIS WATERSCAN AAN

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.