Wenskaarten en eindejaarsgeschenken te koop bij Stad Oostende

Bij het UiTloket in het Stadhuis kan je terecht voor allerlei leuke Oostendegadgets. Vanaf 15 december vind je er ook een leuke wenskaart met een sfeervolle foto van de Oostendse kerstverlichting.

Ben je nog op zoek naar wenskaarten? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 15 december kan je terecht bij het UiTloket voor een mooie Oostendse wenskaart. De foto van de sfeervolle kerstverlichting op het Wapenplein werd genomen door fotograaf Kim Vanbesien. Op de binnenzijde van de kaart vind je de boodschap 'beste wensen' in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. En er is uiteraard nog plaats om er zelf een berichtje toe te voegen. De wenskaart kost 0,90 euro (inclusief een blanco enveloppe).

Of zoek je nog leuke cadeautjes voor de feestdagen? Ook daarvoor ben je bij het UiTloket aan het juiste adres. Nieuw zijn de Oostendesokken, lekker warme mutsen, thermoflessen, paraplu's, notaboekjes, balpennen en verjaardagskalenders met mooie foto's van Oostende. In het nieuwe boek 'De garnaalkroket' duik je in de wereld van de garnaalkroketten met tal van recepten, tips en tricks om zelf de perfecte garnaalkroket op je bord te toveren. Of misschien kies je voor een drinkfles, een slabbetje, een restocheque of een #ikkoopinoostendecheque? Er is voor elk wat wils!

Kijk voor een volledig overzicht van alle gadgets op www.oostende.be/gadgets. In het UiTloket kan je betalen met Bancontact. Kijk voor de openingstijden van het UiTloket op www.oostende.be/uitloket.

Gepubliceerd op dinsdag 14 december 2021 16.30 u.