Verhalen, ontmoetingen en speeddates ter ere van Wereldvluchtelingendag

Ben jij klaar om nieuwe mensen te ontmoeten en een wereld van verhalen te ontdekken? Kom dan naar ons evenement ter ere van Wereldvluchtelingendag! Op donderdag 20 juni om 17.00 uur verwelkomen we jou met open armen op het Wapenplein voor een avond vol spannende ontmoetingen en boeiende gesprekken.

Op donderdag 20 juni 2024 organiseert Stad Oostende samen met Refu Interim ontmoetingen en speeddates ter ere van Wereldvluchtelingendag. Het zijn inwoners van Oostende uit alle hoeken van de wereld, die als vluchteling of nieuwkomer in Oostende een nieuw leven opbouwen.

Wat mag je verwachten als je je inschrijft? 

Toegegeven, we noemen het speeddates, maar het is niet de bedoeling om aan een lief te raken. We hopen wél dat je een leuk gesprek kan voeren, en iemand leert kennen die je anders niet had leren kennen.

Je wordt gekoppeld aan een van de vrijwilligers van Refu Interim. Jullie gaan - zoals het hoort op een speeddate - in gesprek voor een tiental minuten en daarna schuif je door naar iemand anders. Weet je even niet wat gevraagd of gezegd? We helpen je met gespreksstarters, dus dat komt helemaal goed. Bovendien leiden Kelly van Productions en Zonen en een vrijwilliger van Refu Interim als mede-host alles in goede banen en warmen ze je op met een goeie dosis humor. En uiteraard hoort bij een speeddate ook een hapje en een drankje.

Leer interessante mensen kennen uit verschillende culturen, achtergronden en levensverhalen. Schrijf je snel in en maak deel uit van dit bijzondere evenement op Wereldvluchtelingendag. 

Schrijf je nu in

Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 14.45 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.