Werkzaamheden Euphrosina Beernaertstraat: straat gedeeltelijk afgesloten tot 5 maart

Vanaf woensdag 18 november starten ingrijpende werkzaamheden aan een pand in de Christinastraat 135 op de hoek met de Euphrosina Beernaertstraat. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt een gedeelte van de Euphrosina Beernaertstraat afgesloten voor het verkeer tot 9 april 2021.

Op woensdag 18 november 2020 startten ruwbouwwerken voor de bouw van een pand in de Christinastraat 135/hoek Euphrosina Beernaertstraat. Er wordt een werfzone ingericht in de Euphrosina Beernaertstraat met onder meer een montagekraan, werfkeet en materiaalzone). 

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt de Euphrosina Beernaertstraat tussen de Aartshertoginnestraat en de Christinastraat afgesloten worden voor het doorgaand verkeer tot en met 9 april 2021 (verlengd!).

De doorgang voor de zwakke weggebruikers blijft, aan de zijde Euphrosina Beernaertstraat, toegankelijk via het trottoir aan de overzijde van het bouwperceel.

De rijrichting in de Aartshertoginnestraat (tussen de Jozef II-straat en de Euphrosina Beernaertraat) wordt gewijzigd zodat het verkeer, komende van de Hendrik Serruyslaan richting Euphrosina Beernaertstraat, kan wegrijden via de Aartshertoginnestraat naar de Jozef II-straat.

De aannemer verwittigde alle bewoners, handelszaken en scholen in de omgeving. 

Aan de bewoners van de Euphrosina Beernaertstraat tussen de Aartshertoginnestraat en de Christinastraat wordt gevraagd om het huisvuil - tijdens de werkzaamheden - te plaatsen op de dichtstbijzijnde hoeken van de straat.

Meer info via bouwwerven@oostende.be 

Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2020 0.00 u.