Werkzaamheden Gistelbrug: geen verkeer mogelijk uit richting Oostende

Op maandag 9 augustus starten werken aan de Gistelbrug en het kruispunt van de Vaartstraat. De werken hebben ook gevolgen voor het verkeer vanuit Oostende.

Vanaf maandag 9 augustus werkt Wegen en Verkeer aan de rijbaan op de Gistelbrug en het kruispunt van de Vaartstraat (N346) met de Keiweg (N358) in Oudenburg. Daarbij worden verschillende ingrepen gedaan aan de fietsvoorzieningen. De werken hebben ook gevolgen voor het verkeer vanuit Oostende.

Tijdens de werken worden de vaste verkeerslichten op het kruispunt uitgeschakeld en vervangen door tijdelijke verkeerslichten die het verkeer op de Vaartstraat (N346) en de Keiweg (N358) over de werfzone begeleiden. Voor het verkeer vanuit Oostende (Oostendse Steenweg (N346)) wordt de brug en het kruispunt volledig afgesloten. Het vrachtverkeer vanuit Oostende volgt een omleiding via de Elisabethlaan (R31) en Torhoutsesteenweg (N33) tot aan de Kanaalstraat (N358). Het autoverkeer vanuit Oostende volgt een plaatselijke omleiding via de Kapittelstraat en de Zandvoordestraat tot aan de Keiweg (N358). Fietsers vanuit Oostende worden omgeleid via de fietsersbrug in Snaaskerke.

Alle informatie over de werken kan u nalezen op www.wegenenverkeer.be/ .

Gepubliceerd op donderdag 22 juli 2021 0.00 u.