Heraanleg wegdek Kapucijnenstraat ter hoogte van parking Zeedijk

Vanaf maandag 18 februari start de aannemer met de heraanleg van het wegdek rondom de nieuwe inrit van de ondergrondse parking in de Kapucijnenstraat.

In een eerste fase wordt er net voor de inrit nog een drietal meter van het wegdek opgebroken om voor een geleidelijke overgang te zorgen. Op die manier kunnen ook laaghangende wagens de parkeergarage binnen rijden.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, moet de werfomheining nog een tweetal meter worden opgeschoven. Er wordt evenwel geen hinder verwacht voor de omliggende garages.

De doorgangen in de straat zullen beurtelings worden afgesloten om de werken naast de inrit te kunnen uitvoeren. Er blijft steeds één doorgang vrij waardoor de toegang tot de appartementen steeds verzekerd blijft.

De werken zullen een drietal weken duren (afhankelijk van de weersomstandigheden). Na de werken zal de werfomheining ingeperkt worden tot de zone rondom de nieuwe betonwanden.

Meer info kan je vinden op de website www.parking-zeedijk-oostende.com, of bij aannemer Castelein T 058 31 25 10, parking@castelein.com

Gepubliceerd op maandag 11 februari 2019 12.46 u.