Werkzaamheden omgeving Kraanvogelstraat: heraanleg asfaltlaag

Op maandag 15 november 2021 wordt gestart met het vernieuwen van de rijweg in de omgeving van de Kraanvogelstraat. De duur van de werken bedraagt 2 à 3 weken.

Na de heraanleg van de voetpaden in de omgeving van de Kraanvogelstraat start de aannemer op maandag 15 november 2021 met het vernieuwen van de rijweg. De bovenste laag asfalt wordt weggenomen en vervangen door een nieuwe toplaag. De duur van de werken bedraagt 2 à 3 weken. Concreet gaat het over de volgende straten: Kraanvogelstraat, Roekstraat, Stormmeeuwstraat, Zilvermeeuwstraat, Kwartelstraat, Winterkoninkjesstraat, Wielewaalstraat, Flamingostraat, Lepelaarstraat, Jan Van Gentstraat en Koolmeestraat

Voor en na de werken blijven de woningen bereikbaar met de wagen maar hou wel rekening met een tijdelijk parkeerverbod. Enkel op de dag van de asfaltering in uw straat, zullen de bewoners hun woningen niet kunnen verlaten of bereiken met de wagen.

De aannemer zal telkens hij een bepaalde straat asfalteert, de bewoners hiervan op de hoogte brengen met een extra aankondigingsbord.

Om de ophaling van huisvuil, pmd, papier en karton vlot te laten verlopen, willen we de bewoners om het huisvuil op de hoek van de straat te plaatsen.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.


Meer info bij de directie Openbaar Domein, T 059 25 87 10 of openbaardomein@oostende.be 

Gepubliceerd op vrijdag 29 oktober 2021 0.00 u.