Werkzaamheden Zandvoordestraat: Kruispunt Stationstraat - A10 afgesloten van 2 tot 27 maart

Binnenkort gaan werkzaamheden van start aan het kruispunt Zandvoordestraat – Stationsstraat – A10. Het kruispunt wordt uitgerust met verkeerslichten om de verkeersstroom vlotter en veiliger te laten verlopen.

Binnenkort, van 2 tot en met 27 maart 2020, wordt het kruispunt Zandvoordestraat – Stationsstraat – A10 afgesloten omwille van de volgende werkzaamheden.

  • de bestaande asfaltlaag wordt afgefreesd.
  • bochten worden opnieuw uitgewerkt.
  • het kruispunt wordt uitgerust met verkeerslichten.
  • nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht.
  • nieuwe belijning en inkleuring van de fietspaden t.h.v. van het kruispunt wordt voorzien.

Het kruispunt Zandvoordestraat – Stationsstraat – A10 wordt uitgerust met verkeerslichten om de verkeersstroom vlotter en veiliger te laten verlopen. Om de lichten te kunnen plaatsen en aansluiten, worden er eind januari, begin februari 2020 boringen (voorbereidende werken) uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer. Zo kunnen de nieuwe verkeerslichten aan het elektriciteitsnet worden gekoppeld.

Het afsluiten van het kruispunt heeft een invloed op de mobiliteit van en naar de Zandvoordestraat. Bijgevoegd plan verduidelijkt welke route u best kunt volgen. De omleiding voor de buslijnen 21, 22 en 23 is als volgt: Plantijnstraat – Zandvoordeschorredijkstraat – Gistelsesteenweg – Kapittelstraat – Zwanenlaan en rondpunt Grintweg- Zwanenlaan.

Binnenkort starten de werken aan de andere zijde van de Zandvoordestraat. De planning en fasering vind je hieronder.

Voor meer info kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059 25 87 08 of openbaardomein@oostende.be

Gepubliceerd op dinsdag 28 januari 2020 0.00 u.