Werkzaamheden Zeedijk tussen Diksmuidestraat en Westlaan van start op 1 september

Vanaf woensdag 1 september 2021 starten er werkzaamheden aan de zeedijk tussen de Diksmuidestraat en de Westlaan. De zeedijk wordt er vernieuwd. Voetgangers en fietsers moeten tijdelijk gebruik maken van de Duinenstraat.

Vanaf woensdag 1 september gaan de werken aan de zeedijk (wandelgedeelte) opnieuw van start. Na de vernieuwing van de zeedijkvloer tussen de Dorpsstraat en de Westlaan, wordt er ditmaal gewerkt tussen de Diksmuidestraat en de Westlaan. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, moeten de voetgangers en fietsers tijdelijk gebruik maken van de nabijgelegen Duinenstraat.

Op dinsdag 7 september is er geen toegang tot de zeedijk door freeswerken over de volledige werfstrook. Vanaf woensdag 8 september wordt er een tijdelijke doorgang voorzien ter hoogte van de Dorpstraat. Afhankelijk van de voortgang van de werken kan de oversteek verplaatst worden naar Vayamundo of de IMBO.

Het einde van de werken is voorzien voor eind 2021.

Om alles vlot en en veilig te laten verlopen, worden de volgende verkeersmaatregelen genomen. De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd:

Voetgangers

  • kunnen het voetpad op de N34 gebruiken of de Duinenstraat nemen.

Fietsers

  • vanuit Middelkerke kunnen het fietspad op de N34 gebruiken.
  • naar Middelkerke worden omgeleid via de Duinenstraat/Duinenweg.
Gepubliceerd op maandag 23 augustus 2021 0.00 u.