Winnaar Oostende Award in de categorie ‘Inventieve covid-aanpak’

Tijdens de Oostende Awards kwamen AZ Damiaan en AZ Sint-Jan Brugge Oostende AV campus Henri Serruys als winnaar uit de bus In de categorie ‘Meest inventieve covid-aanpak’.

De Oostende Award is een initiatief van Stad Oostende in samenwerking met het Economisch Huis Oostende. De Oostende Award wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemingen die zich onderscheiden in een welbepaalde categorie. In de categorie ‘Meest inventieve covid-aanpak’ kwamen AZ Damiaan en AZ Sint-Jan Brugge Oostende AV campus Henri Serruys als winnaar uit de bus.

Covid zorgde voor heel wat improvisatie en herorganisatie. De manier waarop de ziekenhuizen deze enorme uitdaging hebben aangepakt, is lovenswaardig en leverde daardoor de overwinning op in deze categorie. Algemeendirecteur van Az Damiaan Bart De Bock mocht samen met Danick Minne, voorzitter van AZ Sint-Jan campus Henri Serruys, de Award in ontvangst nemen uit handen van burgemeester Bart Tommelein en presentator Rik Verheye.

Gepubliceerd op maandag 27 juni 2022 15.50 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.