Zaalverhuur bij de Stad Oostende

Hoofdthemas

Opgelet! Zeker tot en met 31 augustus is het niet mogelijk om als particulier of als vereniging de Conferentiezaal van het stadhuis te reserveren. Stad Oostende herneemt na de coronacrisis zo veel mogelijk de normale werking, waarbij opnieuw meer diensten en collega’s in het stadhuis actief zijn.

Om de voorzorgsmaatregelen zoals de sociale afstand volledig te kunnen naleven, zijn alle beschikbare ruimtes op het stadhuis momenteel nodig voor de interne werking van Stad Oostende. Reservaties van de Conferentiezaal voor na 31 augustus zullen wel behandeld worden, maar voorlopig onder voorbehoud.


Deze zalen worden ter beschikking gesteld voor de organisatie van culturele activiteiten: podiumopvoeringen, lezingen, voordrachten, infosessies, cursussen, workshops, tentoonstellingen, etc.

Doe de aanvraag hier digitaal:

Zaalreservering - Conferentiezaal

Zaalreservering - zaal Sluisvliet

We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen en de beschikbaarheid van de zaal controleren. We sturen je na het verwerken van de aanvraag een antwoordje, en kunnen als de beschikbaarheid van de zaal dit toelaat hopelijk jouw aanvraag bevestigen.


Wie op zoek is naar een zaal voor podiumkunsten kan terecht bij het Cultuurcentrum De Grote Post.