Zomersportkampen van sportclubs én Stad gebundeld in handige brochure

Onze stad telt zo'n 10.000 kinderen en jongeren die snakken naar vrijetijdsactiviteiten in de zomervakantie, na de lange periode van beperkte sociale omgang en minimale schoolcontacten. We bundelden voor hen meer dan 100 sportkampen in een handige brochure.

De brochure 'Sportkampen zomer 2020' bevat nuttige informatie over het grote aanbod van talrijke Oostendse sportclubs en hoe je voor deze sportweken kunt inschrijven. We hopen dat onze jeugd zo de weg vindt naar de vele fantastische en sportieve verenigingen. Sporten is immers niet alleen gezond, het is bovendien superleuk en je leert gegarandeerd nieuwe vrienden kennen.

Download hier de brochure

Naast de sportkampen van de sportclubs vermelden we in de brochure ook het eigen aanbod van de Stad, goed voor ruim 20 sportkampen. Je herkent ze in de brochure aan het O-symbool voor de titel van het sportkamp. Bij deze sportkampen werkt de Stad samen met verschillende sportclubs waarbij de kinderen elke dag een halve dag kennismaken met één specifieke sport en een halve dag proeven van een waaier aan omnisport: cricket, dans, skaten, voetbal, zeilen,... Voor elk wat wils!

Meer info: www.oostende.be/sportkampen-zomervakantie

Brochure Sportkampen zomer 2020

Maatregelen corona

De sportkampen van de Stad gaan door onder voorbehoud van toelating door de Nationale Veiligheidsraad.

Als de Nationale Veiligheidsraad alsnog anders zou beslissen, dan betaalt Stad Oostende het inschrijvingsgeld van de eigen sportkampen integraal terug aan wie zich al inschreef. De Stad houdt rekening met de coronamaatregelen en neemt voorzorgen zodat het voor de kinderen, ouders en monitoren zo veilig mogelijk wordt georganiseerd.

Gepubliceerd op dinsdag 2 juni 2020 15.17 u.