Aanbod van Stad Oostende

Aanbod van Stad Oostende

Stad Oostende gaat deze zomer in zee met tal van Oostende sportclubs om voor kleuters, kinderen en jongeren een eigen prachtig aanbod te voorzien van 27 sportkampen. De sportclubs zorgen hierbij dagelijks voor deskundige initiaties in hun sporttak en voor de rest gaan de deelnemers aan de slag met een waaier aan boeiende omnisporten. Een ideale combinatie!

Inschrijven

Inschrijven kan online via de webshop vanaf donderdag 22 april om 18.30 uur. Inwoners van Oostende betalen 50 euro voor een volledige week sportkamp, tenzij ze recht hebben op het UiTPAS-kansentarief, dan betalen ze slechts 10 euro. Niet-inwoners betalen 100 euro.

Als de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen opnieuw zou verscherpen waardoor sportkampen niet meer kunnen plaatsvinden, dan betaalt Stad Oostende het inschrijvingsgeld integraal terug aan wie zich al inschreef.

Het aanbod per week

Contact

dienst Sport

Gebouw
Sportcentrum Mr. V-Arena
Sportparklaan 6 , 8400 Oostende
Stratenplan
Routebeschrijving
Tel./GSM
059 56 10 60
sport@oostende.be

Volg ons op

Openingsuren

Vandaag

Gesloten

Morgen

Gesloten

De dienst Sport is tijdelijk niet bereikbaar via het nummer 059 56 10 60.

We vragen om het mailadres sport@oostende.be te gebruiken of bel voor dringende vragen naar het GSM-nummer 0494 51 42 55.

 

Aangepaste dienstverlening dienst Sport

Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus werkt de dienst Sport met een aangepaste dienstverlening.

De dienst is enkel toegankelijk voor burgers op afspraak. Maak je afspraak met de dienst Sport bij voorkeur via telefoon of e-mail.

Alle openingsuren