ZONDAG 11 FEB - 16.00 uur

ZONDAG 11 FEB - 16.00 uur

TOON TELLEGEN & HET WISSELEND TOONKWINTET

Het is ingewikkeld, ook voor de dieren. Ziehier het antwoord: Misschien wisten zij alles: 313 verhalen over de eekhoorn en de andere dieren. Dat is dé bijbel van de dierenverhalen. Van 8 tot 88 jaar. De veelbekroonde schrijver-dichter Toon Tellegen komt ons hoogst persoonlijk vertellen over de relaties tussen de mier, de kikker, de sprinkhaan, en uiteraard de eekhoorn. Deze wezens (die zo op mensen lijken) ontmoeten elkaar in allerlei bizarre situaties en voeren mijmerende gesprekken. Aan Toons zijde weerklinkt het fascinerende kwintet van Corrie van Binsbergen. Zij dompelen deze wonderlijke verhalen in een bad van klanken: nu eens klinken ze als jazz, dan weer als een fanfare, of is het de soundrack van de ultieme film over mens en dier? Ga mee op avontuur!

Bezetting: Toon Tellegen – verteller, Corrie van Binsbergen – gitaar, Joost Buis - trombone en lapsteel, Albert van Veenendaal – piano, Hein Offermans – bas, Alan Purves – percussie

Zondag 11 februari 2024, 16.00 uur
CC De Grote Post
Tickets: € 15,00 | € 3,00 UiTPAS-kansentarief Oostende

KOOP HIER JE TICKET

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.