vzw zorghuis Oostende

Het Zorghuis biedt opvang aan mensen die een oncologische behandeling ondergaan. Het kan gaan om alleenstaanden of mensen waarvan de omgeving niet in staat is de zorg op zich te nemen.

Gedurende de kantooruren is er steeds permanentie voorzien door de coördinator. De coördinator staat in voor de dagelijkse werking maar evenzeer voor psychosociale ondersteuning van onze "gasten".

Men verlaat het ziekenhuis als patiënt maar wordt in ons Zorghuis ontvangen als gast.

 

 

Sociale media

Contact

Hanne Stael

moerestraat 61 , 8470 gistel
Tel./GSM
0486 18 83 82
coordinatoren@zorghuis.be
Website
www.zorghuisoostende.be/

Adres

Pater Pirelaan 5 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059 44 62 06
coordinatoren@zorghuisoostende.be

Voorzitter

valcke johan

Secretaris

rené tommelein

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Hallo ! 

Graag neem ik even de tijd om ons voor te stellen. We zijn een echt vrijwilligersproject ! In ons "bijna - als - thuis huis " in de Pater pirelaan 5 te Oostende vangen we mensen met kanker op, dag en nacht, en omringen hen met de beste zorgen zodat ze met meer moed en doorzetting hun behandeling kunnen doorstaan. Samen zorgen we ervoor dat de mensen die bij ons verblijven de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Een leuke babbel, een luisterend oor aanbieden, zorgen lekkere maaltijd, ... Kortom, er ZIJN voor de mensen als ze ons nodig hebben. 

Heb je tijd in de week op een avond, in het weekend of voor de nachtshift? Geef gerust een seintje want voor die momenten hebben we nog wat helpende handen tekort. 

Zin om een handje te komen helpen? Neem dan gerust contact op, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek ! 

--> 059/446206

--> 0486/188382

--> coordinatoren@zorghuisoostende.be

Hopelijk tot snel !