vzw zorghuis Oostende

Het Zorghuis biedt opvang aan mensen die een oncologische behandeling ondergaan. Het kan gaan om alleenstaanden of mensen waarvan de omgeving niet in staat is de zorg op zich te nemen.

Gedurende de kantooruren is er steeds permanentie voorzien door de coördinator. De coördinator staat in voor de dagelijkse werking maar evenzeer voor psychosociale ondersteuning van onze "gasten".

Men verlaat het ziekenhuis als patiënt maar wordt in ons Zorghuis ontvangen als gast.

 

 

Contact

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Hallo ! 

Graag neem ik even de tijd om ons voor te stellen. We zijn een echt vrijwilligersproject ! In ons "bijna - als - thuis huis " in de Pater pirelaan 5 te Oostende vangen we mensen met kanker op, dag en nacht, en omringen hen met de beste zorgen zodat ze met meer moed en doorzetting hun behandeling kunnen doorstaan. Samen zorgen we ervoor dat de mensen die bij ons verblijven de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Een leuke babbel, een luisterend oor aanbieden, zorgen lekkere maaltijd, ... Kortom, er ZIJN voor de mensen als ze ons nodig hebben. 

Heb je tijd in de week op een avond, in het weekend of voor de nachtshift? Geef gerust een seintje want voor die momenten hebben we nog wat helpende handen tekort. 

Zin om een handje te komen helpen? Neem dan gerust contact op, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek ! 

--> 059/446206

--> 0486/188382

--> coordinatoren@zorghuisoostende.be

Hopelijk tot snel ! 

 

 

 

 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.