vzw zorghuis Oostende

Het Zorghuis biedt opvang aan mensen die een oncologische behandeling ondergaan. Het kan gaan om alleenstaanden of mensen waarvan de omgeving niet in staat is de zorg op zich te nemen.

Gedurende de kantooruren is er steeds permanentie voorzien door de coördinator. De coördinator staat in voor de dagelijkse werking maar evenzeer voor psychosociale ondersteuning van onze "gasten".

Men verlaat het ziekenhuis als patiënt maar wordt in ons Zorghuis ontvangen als gast.

 

 

Adres

Pater Pirelaan , 8400 Oostende
Tel./GSM
059 44 62 06
coordinatoren@zorghuis.be

Voorzitter

valcke johan

Secretaris

rené tommelein

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers voor dag en nacht om de permanente opvang van onze gasten te voorzien. Van onze vrijwilligers verwachten we dat ze beschikken over een goede dosis gezond verstand, inlevingsvermogen en een dosis humor is mooi meegenomen.

Belangrijk om weten is dat de vrijwilligers GEEN medische handelingen stellen. Wel wordt van hen verwacht dat zij een luisterende aanwezigheid bieden en lichte huishoudelijke taken uitvoeren. Uiteraard zijn onze vrijwilligers gebonden aan het beroepsgeheim.

 

Wij zoeken ook iemand die bereid is op vrijwillige basis zorgmassage te geven aan onze gasten. Heb je de nodige opleidingen of cursussen daaromtrent gevolgd, dan is dit zeker een meerwaarde.  Zorgmassage kan gecombineerd worden met het werk als vrijwilliger, maar is geen vereiste.

Interesse ? Neem dan gerust contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking.