Zumba met Racquel

Zumba met Racquel

Ik ben Racquel jouw Zumba instructeur

Hallo, ik ben Racquel en ik vind het zo fijn om ZUMBA lessen te geven. Ik vind het geweldig als ik iedereen zie bewegen, zweten en tegelijkertijd plezier beleven. De GLIMLACH die ik op ieders gezicht zie is voor mij ONBETAALBAAR.

Ik ben geen danser ...

Het maakt niet uit of je goed bent in dansen of niet, het belangrijkste is dat je plezier hebt in de bewegingen en geniet van je FUN work out..

Lach, ontspan, geniet, en blijf FIT…

Zumba fitness lessen bevatten Latijnse ritmes als merengue salsa cumbia reggaeton en worden gecombineerd met leuke latino en internationale ritmes. Het is eenvoudig om te doen maar vooral ook leuk. Hoewel je met een stevige work out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan. En het werkt effectief! Na een aantal lessen heb je al de indruk dat het volgen van een les een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt het is en blijft een work out maar een FUN work out.

Happiness is enjoying every little things in life.

Twijfel je nog of Zumba iets voor jou is? Kom eens langs en probeer een groepsles uit. Dan zie je of dit voor jou is of niet. Tot snel 🙂

Wil je een Zumba groepsles uitproberen of heb je een andere vraag KLIK HIER 

Contact

Racquel Bulleser

Locatie

Zumba met Racquel @ Vayamundo

Zeedijk 290 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.